Категории
Сортирай по производител Кликнете или марирайте
Производител

Условия за доставка на стоки от БЛУ СКАЙ КОМЕРС БЪЛГАРИЯ ЕООД:

Ако сте регистриран Зоомагазин или Ветеринарна клиника имате възможност да си направите акаунт в нашата платформа и чрез нея да поръчвате и да ви бъде доставяна стока. В сайта се виждат актуални наличности за по-добро и бързо ориентиране. Минималната сума за която трябва да поръчате за да получите стоката си е 200лв. след ТО.

В сила от 01.05.2022 графикът за приемане и изпълнение на заявки ще бъде както следва:

-Заявките получени до 14:00 ч. в работен ден се изпълняват и доставят в рамките следващия работен ден. Заявките получени след 14:00 ч. в работен ден се изпълняват и доставят на по-следващия работен ден за гр. София или при следващия редовен курс за останалите градове.

-Заявките могат да бъдат получени веднага на място в склада ни на адрес: София, ул. „Порутчик Неделчо Бончев” №10, Складова база „Адванс Пропъртис”, скл. 101.При проблеми и въпроси не се колебайте да ни пишете.

Ако не сте регистрирана фирма при нас /зоомагазин или ветеринарна клиника/ :

Доставяме в София и цялата страна с куриерска фирма ИНТЕРЛОГИСТИКА /в следващия линк можете да изчислите цената за всяка пратка според града и теглото й/ - https://www.interlogistica.bg/bg/info/ceni-i-dostavka/

Доставката е за сметка на получателя.

Няма минимална сума за изпращане на заявката.

Ако изрично желаете да ползвате друга куриерска фирма можете да го направите в коментар. Тогава цената на доставката ще бъде според тяхната ценова листа.

© 2019-2024 Блу Скай Комерс България ООД. Уеб Дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД