Категории
Сортирай по производител Кликнете или марирайте
Производител

Вашите лични данни, като наши клиенти, получаваме онлайн или офлайн, на основание
Вашето доброволно дадено съгласие. Те са защитени по силата на закона.

Лични данни са:
Имена, телефонен номер, имейл адрес, регистрация на фирмата ви, адрес и име на магазина, история на поръчките.

Следните организации може да получат от нас, само при необходимост и за описаните цели Ваши лични данни:

За извършване на доставка
-Куриерската фирма, която доставя Вашата поръчка, ако ние не сме успели.

За счетоводни цели
-Счетоводната кантора, която ни обслужва;

Как обработваме Вашите лични данни?

Ние използваме данните Ви само за целите, за които ги събираме. При обработката на Вашите запитвания и когато използвате нашите услуги, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за поръчката данни (например куриерски фирми).

Информационният протокол и данните в него се съхраняват заради сигурността на нашите системи, за да може да се идентифицира дадена хакерска атака. Ние не сме в състояние да причисляваме даден протокол към определено лице. Ние не съпоставяме информация от дадена база данни с друга база данни.

Данните, които получаваме от Вас доброволно, се съхраняват, за да можем:

Да обработваме Вашите запитвания;

Да изпълним поръчката, която сте заявили;

Какви са Вашите права?

Имате право по всяко време да откажете вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат заличени, коригирани или блокирани.

БЛУ СКАЙ КОМЕРС БЪЛГАРИЯ ООД се задължава да не разкрива никаква лична информация за Потребителите и да не предоставя събраната информация на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

• Е получено изричното съгласие на Потребителя;

• Предоставянето е необходимо за реализиране на законните интереси на „МДМ - България“ ЕООД или на трето лице, на което се разкриват данните, освен когато пред тези интереси преимущество имат интересите на Потребителя, за който се отнасят данните;

• Информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури;

• В други, посочени в закона случаи;

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)

Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас лични данни за следните цели:

Регистрация на потребител в електронния магазин и изпълнение на договор за покупко-продажба от разстояние – целта на тази операция е създаване на профил за използване на електронния магазин за закупуване на стоки и предоставяне на данни за контакт за извършване на доставка на закупени стоки.

Сключване и изпълнение на търговска сделка с клиент или партньор – целта на тази операция е сключване и изпълнение на договор с търговски партньор или клиент и неговото администриране.

Предаване на Вашите лични данни за обработване

Администраторът може по собствена преценка да предава част или всички Ваши лични данни на обработващи лични данни за изпълнението на целите за обработване, с които сте се съгласили, при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR).

Администраторът Ви уведомява в случай на намерение да предаде част или всички Ваши лични данни на трети държави или международни организации.

Право на достъп

Вие имате право да изискате и получите от Администратора потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас, като ако сте регистриран потребител, можете по всяко време да видите във Вашия профил личните данни, които сте предоставили и се обработват за Вас.

Вие имате право да получите достъп до данните, свързани с вас, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.

Администраторът Ви предоставя при поискване, копие от обработваните лични данни, свързани с Вас, в електронна или друга подходяща форма.

© 2019-2024 Блу Скай Комерс България ООД. Уеб Дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД