Категории
Сортирай по производител Кликнете или марирайте
Производител

Добре дошли в zoomagazina.com.

Това е информативен сайт за вноса на БЛУ СКАЙ КОМЕРС БЪЛГАРИЯ ООД.
Ако сте Зоомагазин или ветеринарна клиника можете да се регистрирате като попълните данните на фирмата си и така ще можете да поръчвате онлайн през сайта както и да виждате цени и актуални промоции.

*Молим, ако имате повече от един обект - регистрирайте ги отделно.

Всички данни ще бъдат защитени според закона.

Кой може да позлва сайта:

Всеки Зоомагазин или Ветеринарна клиника, които имат регистрирана фирма могат да се регистрират в сайта и да го позлват.

Чрез регистрацията Вие ще получите достъп до списъка със стоки, които предлагаме, както и тяхното описание, цени и наличност.

Чрез регистрацията във сайта Вие можете да правите поръчки на стоките, които ще Ви бъдат доставени.

Чрез регистрация в сайта Вие можете да следите за всички нови продукти, промоции и промяна на цени, състав, опаковки и т.н.

Ако нямате регистрирана фирма Зоомагазин или Ветеринарна клиника също можете да позлвате сайта, но без да виждате цените и да можете да правите поръчки на продуктите. В този случай сайта може да се използва като информационен за продуктите, които предлагаме - могат да се виждат размери, състав, картинки, описание и т.н.

Общи Условия

БЛУ СКАЙ КОМЕРС БЪЛГАРИЯ ООД прилага мерки за подсигуряване коректност, актуалност и сигурност на съдържанието и потребителските данни в сайта. Въпреки това, съществува риск. Използвайки сайта Вие се съгласявате, че осъзнавате и приемате този риск. БЛУ СКАЙ КОМЕРС БЪЛГАРИЯ ООД не поема отговорност за коректността, актуалността и сигурността на съдържанието и информацията в сайта.

БЛУ СКАЙ КОМЕРС БЪЛГАРИЯ ООД не гарантира, че сайтът ще бъде непрекъснато достъпен и без технически проблеми.

БЛУ СКАЙ КОМЕРС БЪЛГАРИЯ ООД не поема отговорност за пропуснати ползи и/или нанесени вреди

© 2019-2024 Блу Скай Комерс България ООД. Уеб Дизайн: Крис Дизайн Арт ЕООД